Personvern

Personvern

 

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Crane Partner AS heretter benevnt som Behandlingsansvarlig. 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.
Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.
Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd. 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet. 

Behandlingsansvarlig:

Crane Partner AS
Jekteviken 6
5010 Bergen
E-post: post@cranepartner.no
Telefon: +47 55 32 58 00 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du blir registrert på w5.cranepartner.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, eller når du bruker våre tjenester. 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår plattform er levert av nopCommerce og data lagres i skytjenesten til Hult-IT AS i Norge. 

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til data du har lagt inn, glemt passord, informasjon rundt din konto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til. 

Vi benytter også e-post til annen kommunikasjon. Som bruker av Behandlingsansvarlig vil du kunne motta meldinger.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@cranepartner.no Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven. 

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord, for å forenkle din bruk av Sertifikatbanken.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes. 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som bruker. Uten informasjonskapsler vil ikke Sertifikatbanken kunne fungere. 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.